Učenici ugostiteljske škole oduševljeni Danima zime na Kozari

Povodom tradicionalnog obilježavanja Dana zime na Kozari  učenici  III razreda ugostiteljske škole sa profesoricom praktične nastave Majom Mojević su posjetili  Kozaru 3.2.2019. godine. Učenici su uz pomoć profesorice su finansirali odlazak na ovu manifestaciju da bi pokazali svoja stečena kulinarska znanja. 

Takmičili su se u pripremanju kotlića, a našu školu je predstavljala tročlana ekipa u sastavu: Alen Huskić, Dejan Ignjatić i Nada Crnčević. Ostali učenici su bili zaduženi za pripremu i dekorisanje štanda na kojem su bili izloženi kolači koje su učenice pripremile kod svojih kuća, domaći sokovi i rakija, suhomesnati proizvodi, dzemovi i slično. . Učenici su veoma zadovoljni ovom posjetom, a naročito druženjem i sticanjem novih iskustava.

,,Veoma sam zadovoljna što su učenici imali toliku volju za učešćem i takmičenjem, što nije nimalo lako. Lijepo smo proveli dan uz društvo mog bivšeg učenika Milana Ristića kog sam vodila na mnogobrojna takmičenja”, izjavila je profesorica Maja Mojević.

Vladana Kragulj, IIImt