Učenice naše škole osvojile prvo mjesto na regionalnom takmičenju iz malog fudbala

U sportskoj dvorani „9. januar“ u Srpcu, dana 05.04.2019. godine održano je Regionalno takmičenje srednjih škola u malom fudbalu, sprovedeno na nivou Prijedorske regije.

Organizator i domaćin takmičenja je bila JU CSŠ „Petar Kočić“ na čelu sa direktorom škole Milenkom Živanićem, te profesorima fizičkog vaspitanja Lujom Jungić, Draženom Dragosavljevićem i Zoranom Dumonićem.

Na samom početku manifestacije održano je izvlačenje ekipa,dok su pozavršetku pobjedničkim ekipama uručene diplome, medalje i pehari, kao i pehari za najbolje igrače, strijelce i golmane.

Na takmičenju je učestvovalo pet muških ekipa iz gradova Prijedor, Kozarska Dubica, Novi Grad, Gradiška, te ekipa iz Srpca. Prvoplasirana je bila ekipa  JU „Elektro-tehinčka škola“  iz Prijedora. Drugo mjesto pripalo je Srednjoškolskom centru „Nikola Tesla“ iz Kozarske Dubice, dok su treće mjesto odnijeli učenici Gimnazije “Sveti Sava” iz Prijedora.

U konkurenciji učenica učestvovalo je pet ekipa,i to iz Novog Grada, Gradiške, Srpca, te dvije ekipe iz Prijedora. Na takmičenjuje prvo mjesto odnijela naša škola, dok je drugo mjesto pripalo ekipi škole “Đuro Radmanović” iz Novog Grada. Treće mjesto su odnijele učenice Mašinske škole iz Prijedora.

Za najboljeg igrača i igračicu izabrani su Damjan Dejanović iz Prijedora i Andrea Ivanović iz Srpca. Titula najboljih strijelaca pripala je takođe Andrei Ivanović sa postignutih 6 pogodaka i Draganu Kremenoviću iz Kozarske Dubice. Najbolji golmani bili su Ognjen Gavranović iz Prijedora i Fatima Mustić iz NovogGrada.

Prvoplasirane ekipe će učestvovati i na Republičkom takmičenju koje će se održati u Doboju, a ove godine zbog odličnog plasmana koji su naše učenice ostvarile, i naša škola će imati čast da predstavi svoje talente.

„Zadovoljna sam odzivom ekipa, atmosferom na takmičenju,  kao i samom organizacijom. Na sreću, većih incidenata nije bilo i ekipe učesnice su bile veoma kulturne.Za bezbjednost takmičara pobrinuli su se ljekar i dva člana Crvenog krsta Danela Dragosavljević i Marko Grabovac.“, izjavila je profesorica naše škole Luja Jungić.

 

Novinarska sekcija