,,Tajni Djed Mraz“

S obzirom na to da nam se bliže novogodišnji praznici i zimski raspust, Savjet učenika je organizovao prazničnu igru pod nazivom ,,Tajni Djed Mraz“, koja se u našoj školi priređuje već treću godinu zaredom. Ova igra se realizuje  tako što učesnici izvlače papiriće sa imenima drugih učesnika, koje je pripremio Savjet učenika. Ovogodišnje izvlačenje je osmišljeno na malo drugačiji način nego prošle godine. Svaki učesnik je izvukao jedan papirić i samim tim bio je dužan da toj osobi kupi novogodišnji poklon. Druga faza je bila predaja poklona učesniku čije je ima zapisano na izvučenom papiriću. Dogovoreno je da učesnici poklone sa naznačenim imenima ostave ispod jelke u školskom holu-
,,Prvi put sam učestvovala u ovakvoj akciji. Smatram da je ovo veoma lijep način da se zbližimo sa ostalim učenicima naše škole. Ja sam izvukla učenicu koju nisam baš poznavala i ovo je bila baš dobra prilika da je upoznam. Nadam se da će se ova akcija organizovati i narednih godina i da će se odazvati još više učenika“, izjavila je učenica prvog razreda gimnazije Manuela Dabić.

U ovoj prazničnoj igri učestvovali su brojni učenici i zaposleni radnici sa željom da jedni drugima uljepšaju praznike i bolje se upoznaju.