Suzana Aleksić osvojila prvo mjesto na Republičkom takmičenju iz Monetarne ekonomije i bankarstva

CAM02091-1Na Republičkom takmičenju iz monetarne ekonomije i bankarstva koje je održano u Banjoju Luci, u Centralnom registru hartija od vrijednosti 30.04.2016.godine učestvovali su i učenici četvrtog razreda ekonomskih tehničara naše škole, Suzana Aleksić i Rajko Džepina. Učenike je za takmičenhje pripremila prof. Lela Bakić. Takmičenju je prisustvovalo ukupno 14 učenika, po dva učenika iz  Banja Luke, Bijeljine i drugih gradova Republike Srpske. Samo takmičenje počelo je u 11 časova, a učenici su u toku dva školska časa odgovarali na 15 pitanja koja su obuhvatala i praktični i teoretski dio gradiva. Na osnovu najviše osvojenih bodova prvo mjesto je osvojila učenica naše škole Suzana Aleksić.

,,Za ovo takmičenje sam se pripremala kroz svakodnevno vježbanje sa profesoricom u školi. Do sada nisam učestvovala u takmičenjima i nisam očekivala da ću osvojiti prvo mjesto, jer je test bio baš težak. Veoma sam se iznenadila i obradovala kada sam proglašena pobjednikom“, rekla je Suzana.

Predstavnici naše škole su veoma zadovoljni organizacijom samog takmičenja. Poslije takmičenja, organizovan je ručak za sve učesnike.

Milena Jovičić, IV ET