Podijeljeni paketići u sklopu humanitarne akcije „Jedan slatkiš, jedno dijete“

Povodom humanitarne akcije ,,Jedan slatkiš, jedno dijete’’ dana 25.12.2018. godine u 13:00h u holu naše škole održana je svečana dodjela paketića uz prisustvo Djeda Mraza. Takođe, organizovan je i zabavni program u kojem je nastupila Sekcija U.G. „C.E.Z.A.R.“.Opština Srbac, Crveni krst opštine Srbac, NVO ,,Milenijum”,U.G.  ,,C.E.Z.A.R”, Savjet učenika JU CSŠ ,,Petar Kočić”,Centar za socijalni rad i Edukativni kulturni centar “Ihtus” iz Banje Luke  po petnaesti put su organizovali humanitarno-volontersku akciju „Jedan slatkiš, jedno dijete”.

Učenici su upakovali 310 paketića,a organizacija “Ihtus” je donirala još 100 paketića. U ovoj humanitarnoj akciji učestvovalo je 30 volontera, a profesorica Sanela Vidović, direktorica ,,Milenijuma’’,  bila je mentor i ove godine. Da bi se skupio što veći broj slatkiša, kutije za prikupljanje su bile raspoređene širom opštine.

Predsjednica Savjeta učenika, Isidora Cvijetić, izjavila je: ,,Prezadovoljna sam rezultatima ovogodišnje akcije. Drago mi što se odazvalo puno volontera  i na kraju je sve veoma lijepo ispalo. Zahvalila bih se volonterima, ali i upravi škole i profesorima zato što su imali razumijevanja za izlaske sa nastave kako bismo priveli akciju kraju kako treba. Zahvaljujemo se svim građanima koji su učestvovali u ovoj akciji time što su ubacili slatkiš u kutiju,jer bez njih ne bismo postigli ovakav uspjeh i usrećili toliko djece.”

Slavica Belenzada, IIImt