M-ZONA JE PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA!

Omladinska banka Srbac će u utorak 14.3.2016.godine, u 12.45 održati prezentaciju u našoj školi, u učionici broj 8, na kojoj će vas više upoznati sa ovogodišnjim načinom rada i pozvati da se priključite M-zoni.

Prezentaciji će prisustvovati oba treća razreda gimnazije, pa pozivamo i ostale zainteresovane srednjoškolce da im se pridruže.

M-ZONA JE PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA!

RJEŠENJA ZA PROBLEME U ZAJEDNICAMA

I PRILIKA ZA NOVA RADNA MJESTA

U RUKAMA MLADIH ŠIROM BOSNE I HERCEGOVINE

Ukoliko ste pošteni, ambiciozni, skromni, nepokolebljivi, strastveni i empatični mladi ljudi od 17 do 35 godina i želite stvoriti sebi i svojoj zajednici bolju sadašnjost i budućnost, prijavite se u M-zonu društvenog preduzetništva koja je otvorena od 2. marta do 2. aprila 2017. godine. 

Ulaskom u M-zonu dobijate priliku da osvojite investiciju za društveno inovativni projekat u svojoj zajednici, kao i investiciju za pokretanje vlastitog društvenog biznisa. Fondacija Mozaik investira u mlade i njihova rješenja, koja mogu pretvoriti u posao koji vole, zaposliti sebe i druge te tako postati kreatorima dobre ekonomije. U ovoj generaciji planiramo podržati 120 društveno inovativnih projekata i investirati u 15 društvenih biznisa.