Lokalni tim „ASuBiH“ aktivan i u našoj školi

ASuBiH-logoLokalni tim „ASuBiH“-a koji realizuje aktivnosti koje se provode u cijeloj BiH, ali realizuje u svoje samostalne aktivnosti.

Lokalni tim samostalno piše i sprovodi projekte u svojoj lokalnoj zajednici, a svu potrebnu podršku dobija od „ASuBiH“. U cijeloj BiH postoji oko 50 lokalnih timova. Lokalni tim Srbac osnovan je prije nešto više od mjesec dana. Jedan od uslova za osnivanje Lokalnog tima bilo je sprovođenje dvije aktivnosti po izboru članova. Prva aktivost bila je prezentacija „ASuBiH“ u prvim razredima gimnazije. Druga aktivnost bila je zabava pod nazivom „Black and White party“.

Zabava je imala kodeks oblačenja koji je ispoštovalo 30-ak srednjoškolaca. Nakon zvaničnog osnivanja Lokalnog tima određena je uprava tima. Za koordinatora je izabrana Ana Ćirić, za zamjenika koordinatora Isidora Cvijetić, za blagajnika Zorana Kljajčin, za zapisničara Andrea Blagojević, a za funkciju promovisanja i traženja sponzora izabrani su Edvina Kolarić i Marija Šnjegota. Lokalni tim Srbac trenutno broji 10-ak članova i poziva sve zainteresovane srednjoškolce da se priključe.Do kraja godine Lokalni tim Srbac ima zadatak da sprovede još četiri aktivnosti. Nedavno je u našoj školi sprovedena anketa među učenicima, profesorima i zaposlenima u upravi škole o upisu na fakultete sa kopijama dokumenata. Nakon analize ankete, održace se sastanak Lokalnog tima i tražiće se rješenje.

Prva naredna aktivnost biće sprovedena povodom međunarodnog dana srednjoškolaca 17.11.

[Not a valid template]